Go to content
Farma vláček ve Farmaparku Soběhrdy, děti

Počasí

Čtvrtek 25.04.

8 ° C

Pátek 26.04.

5 ° C

Sobota 27.04.

11 ° C

Farmapark Soběhrdy

Ve Farmparku Soběhrdy žijí zvířata z celého světa. Procházet se vedle vás budou velbloudi, klokani, pštrosi, buvoli, lamy, prasátka, vysokohorské krávy a dalších skoro 250 zvířat.

O všechna zvířata se ve farmparku v obci Soběhrdy starají s radostí a láskou. Některá jsou proto tak ochočena, že si je za asistence ošetřovatele budete také moci sami nakrmit a užijete si tak s nimi přímý kontakt. Velmi se dbá na to, aby všechna zvířata měla ke svému životu dostatek přirozeného prostoru, proto jsou jejich výběhy mimořádně velké.

Kromě zvířat ve farmparku zejména děti potěší řada atrakcí. Připraveny jsou jeepy, plovoucí kruhy, tubingová dráha, velké trampolíny, klouzačky, houpačky, prolézačky, vodní hrátky, vláček, lanové centrum, vyhlídková věž u klokanů, dětské traktůrky a bagříky, kryté vyhřívané hřiště a mnoho dalšího.

O zahnání hladu i gastronomický zážitek se postarají dobroty z některého z vícera stánků s občerstvením. Návštěvu farmparku lze spojit s dovolenou a ubytovat se v některém z partnerských hotelů v okolí.

Víte, že…

Ve Farmparku Soběhrdy zvířata ročně spořádají na 200 tun sena? A že se tu ročně narodí kolem 40 mláďátek?

Mohlo by vás zajímat